İSTANBUL (AA) - Ford Otosan bünyesinde, çalışanların gönüllü sosyal sorumluluk faaliyetlerini gerçekleştirmesi amacıyla hayata geçirilen "Gönlüm Senle" platformu, her yıl daha fazla ihtiyaç sahibine dokunmaya devam ediyor.

Şirket açıklamasına göre, platform kapsamında 2015'ten bu yana öncelikli sosyal kesimlere ve ihtiyaç sahiplerine yönelik 20'ye yakın proje hayata geçti ve bu projelerin arasından "Umut Kafe", "Türkiye'nin Kış Çocukları", "Geri Dönüşüm Kahramanları" projeleri için 3 adet film hazırlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, bir gönüllü ordusuna sahip olduklarını, "Gönlüm Senle" platformuyla da ihtiyaç sahiplerinin taleplerini daha verimli bir şekilde karşılayabildiklerini belirtti.

Tüm paydaşları için sürdürülebilir değer üretmek için çalıştıklarını kaydeden Yenigün, eğitimden spora kurumsal olarak yürüttükleri sosyal sorumluluk çalışmalarının yanı sıra gerçek bir kurumsal vatandaş olmalarının temelinde kültürlerine yerleşmiş gönüllülük reflekslerinin yattığını bildirdi.

Yenigün, "Gönüllülerimiz engelliler, kadınlar, çocuklar, gençler ve tüm ihtiyaç sahiplerine dokunmaya çalışıyor. Bizleri memleketimizde iyilikle temsil eden tüm çalışanlarımızla gurur duyuyorum. 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü vesilesiyle de herkesi birer gönüllü olmaya, ihtiyaç sahiplerine destek olmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.


- Gönüllüler Günü'ne özel 3 film hazırlandı


Gönüllük projelerinin yanı sıra gönüllük kavramını toplum geneline yaymayı ve genişletmeyi hedefleyen Ford Otosan, 5 Aralık Gönüllüler Günü'ne özel olarak, Ford Otosan Gönüllüleri'nin rol aldığı 3 adet film hazırladı.

Şirketin sosyal medya kanallarında yayımlanan filmlerde Ford Otosan Gönüllüleri'nin projeleri nasıl hayata geçirdiği ve fikirlerin ortaya çıkış süreci anlatılıyor.

Çekilen filmlerde "Umut Kafe", "Türkiye'nin Kış Çocukları" ve "Geri Dönüşüm Kahramanları" projeleri konu alındı.