İSTANBUL (AA) - Ford, temmuzda hem binek hem de ticari modellerde sıfır faiz fırsatı ve peşin alım indirimlerinin sunulduğu kampanya başlattı.

Şirket açıklamasına göre, binek araçlarda "Her Şey Dahil Finans Paketi" kapsamında FKasko alınması durumunda 30 bin lira, 18 ay vade ve sıfır faiz imkanı sunuluyor.

Söz konusu paketten faydalanmak istemeyen müşteriler için 30 bin lira, 15 ay vade ve sıfır faiz fırsatı bulunuyor.

Sıfır faiz kampanyasını tercih etmeyen müşteriler de yüzde 1 peşin alım indirimine sahip olacak.

Kuga ve Courier Journey modellerinde 20 bin TL, 20 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi kampanyası bu ay da devam ederken, "Her Şey Dahil Finans Paketi" kapsamında FKasko satın alan müşterilere ise 20 bin TL, 20 ay, yüzde 0,95 faiz desteği sunulacak.

Temmuzda "Ford Mavi Plan" kampanyasıyla C-MAX'a 999 TL ve Mondeo'ya bin 499 TL aylık taksitlerle sahip olunabilecek. Bu ay Ford Focus ve Courier modellerinde Axa FKasko satın alımında poliçe fiyatından 400 TL indirim avantajı sağlanacak.

Şirket, transit minibüs ve okul taşıtı modellerinin yanı sıra Custom, Transit, Courier, Ranger, Custom Van, Custom Kombi, Custom Kombi Van, Connect ve Trucks müşterileri için de farklı kampanyalar sunuyor.

Ford, yaz dönemine özel düzenlediği aksesuar kampanyasıyla müşterilerine ilave bagaj ve yük alanı kazandırıyor. Ford modellerine özel hem yük kapasitesini artıran hem de bisiklet, kano gibi farklı yükleri taşıma imkanı sunan özel taşıma aksesuarları, yaz dönemine özel kampanya ile 190 TL'den başlayan fiyatlarla Ford yetkili bayilerinde müşterilerini bekliyor.