İSTANBUL (AA) - Garanti çalışanlarının insan kaynakları uygulamaları ve çalışma ortamıyla ilgili fikir ve önerilerini paylaştıkları interaktif bir platform olan GONG faaliyete geçti.

Banka açıklamasına göre, Garanti Bankası, çalışanlarının fikirleriyle gelişecek ortak akıl platformu GONG'u hayata geçirdi. GONG, Garantililerin insan kaynakları uygulamaları ve çalışma ortamıyla ilgili fikir ve önerilerini paylaştıkları interaktif bir platform olarak faaliyet göstermeye başladı.

Geliştirme aşamasındaki uygulamalar hakkında Garantililerin görüş ve geribildirimleri alınarak, ihtiyaç duyulan alanlarda yeni uygulamalar hakkında önerilerin toplandığı GONG platformunun 150 aktif üyesi var. Üyelerinin yaş, cinsiyet, görev ve çalışma yeri gibi kritere göre belirlendiği GONG'a, her yıl yeni katılımcılar eklenecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Osman Tüzün, merkezine çalışanlarını koyan bir kurum olduklarını belirterek, aidiyet duygusunu daha da güçlendirecek, herkesin hayatını olumlu etkileyecek ve daha mutlu ve üretken olmalarını sağlayacak uygulamaları hayata geçirmek için var güçleriyle çalıştıklarını dile getirdi.

Tüzün, şunları kaydetti:

"Garanti'nin en büyük değeri olan çalışanlarımızın, mesleki yetkinliklerinin yanı sıra bankamızı her platformda başarıyla temsil etmeleri, ortak aklı kullanarak birlikte çalışma becerileri ve bu sayede ortaya çıkan yenilikçi fikirler, kurumumuza büyük değer ve güç katıyor.

Garantililerin, bankamızdaki çalışma ortamı ve şartlarıyla ilgili paylaştığı fikir ve proje önerileri, onlara daha iyi çalışma ortamları yaratmak adına bize yol gösteriyor, ufkumuzu açıyor. Bu nedenle, insan kaynakları ve eğitim gelişim uygulamalarıyla ilgili tüm fikirleri bir platformda toplayıp birlikte değerlendireceğimiz, geliştirip olgunlaştıracağımız bir alan yarattık. Garanti Bankası'nın ortak akıl kültürünü daha da güçlendirecek platformun başarıyla işleyeceğine, bankamıza ve tüm çalışanlarına değer katacağına yürekten inanıyorum."