İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, Kurban Bayramı öncesi müşterilerinin artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi amacıyla, avantajlı faiz oranlarıyla Bayram Kredisi kampanyası başlattı.

Bankanın açıklamasına göre, kampanya kapsamında müşteriler, yüzde 1,29'dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi kullanabilecek.

Kredi almak isteyenler; Garanti Bankası şubelerinden, www.garanti.com.tr adresinden, Garanti Cep ya da Garanti Internet'ten, 444 0 335 Tam Destek Hattından, Garanti Bankası Paramatiklerinden hızlı ve kolayca başvuruda bulunabilecek.

İnternet Şubesi veya Cep Şubesi kullanıcıları ise şubeye gitmeden hesabına aktarılan kredisini anında kullanabiliyor.


- "Krediyi çok uygun faiz oranıyla sunuyoruz"


Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, bayramın, hem okulların açılmasından hemen önceki günlere hem de tatil dönemine denk geldiğini, doğal olarak müşterilerin ihtiyaçlarının da arttığını bildirdi.

Müşterilerinin bu dönemdeki ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla hazırladıkları ihtiyaç kredisi kampanyalarını 48 aya varan vadeler ve çok uygun faiz oranlarıyla hayata geçirdiklerini kaydeden Akten, "Müşterilerimiz, ihtiyaçlarını ertelemek durumunda kalmadan, kendilerine en uygun başvuru kanalından başvurularını kolayca yaparak bayram kampanyamızdan yararlanabilirler." ifadesini kullandı.