İSTANBUL (AA) - Hepsiburada yeni yıl öncesi hediye almak isteyen müşterilerine "enuzungece" kampanyasını sunuyor.

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, Hepsiburada, 24 Kasım'daki "efsanecuma" kampanyasının ardından, bu kez 21 Aralık'ta "enuzungece" kampanyasını müşterileriyle buluşturuyor.

Yeni yıl öncesinde hediye arayışında olanlara yüzde 80'e varan indirimli fiyatlarla binlerce seçenek sunan Hepsiburada, yılın enuzungece'sinde bir kez daha müşterileri için tasarruf, KOBİ'ler içinse önemli gelir imkanı yarattığı bir alışveriş hareketine imza atmaya hazırlanıyor.

Üstelik Hepsiburada, "enuzungece"yi biraz daha uzatıyor ve kampanyayı 20 Aralık akşamı saat 20.00'de başlatıyor. Şirket, 21 Aralık gecesi 23.59'a kadar cep telefonundan küçük ev aletlerine, takıdan televizyona, yılbaşı süsünden kozmetiğe, saatten kitaba kadar geniş bir yelpazeden hediye seçme imkanı sağlıyor.

Hediyeleri belirli kategoriler altında toplayarak müşterilerine zorlanmadan kısa sürede hediye seçmelerine olanak sağlayan bir altyapı hazırlayan Hepsiburada, erkeklere özel, kadınlara özel, çocuklar özel kategorilerinin yanı sıra iş arkadaşları için hediye seçeneklerini de ayrı bir kategori altında müşterilerine sunuyor.

Yüzlerce hediye seçeneği ilgi alanlarına göre ayrılan farklı kategoriler altında toplanırken, Evim Dergisi editörlerinin "Evde Yeni Yıl Kutlaması" başlıklı önerileri de keyifli bir yılbaşı gecesi için ipuçları barındırıyor.



- Binlerce hediye seçeneği Hepsiburada Mobil İle cepte


Hepsiburada teknolojiden modaya, süpermarketten anne ve bebek ürünlerine onlarca kategoride yüzbinlerce ürünü Hepsiburada Mobil uygulaması ile müşterilerinin cebine taşıyor. 2018'e sayılı günler kala hediye seçmekte zorlananlar, hediye almak üzere alışverişe çıkmaya vakit bulamayan kişiler için hızlı ve kolay bir çözüm sunan Hepsiburada, mobil uygulaması üzerinden de sunduğu yüzlerce hediye alternatifi ile yılbaşı hazırlıklarına alternatif bir çözüm sunuyor.