İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, Antalya'da açacağı yeni showromla birlikte yurt içi satış noktası sayısını 5'e çıkaracak.

Karmod'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, müşterilerine daha yakından hizmet verebilmek amacıyla beşinci showromunu Antalya'da açmak için çalışmalara başladı. Ankara'da da bir satış noktasının yakın zamanda açılması yönünde planlama çalışmalarına başlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, farklı kullanıcı kitlelerine hitap eden çok sayıda yapı modelinin üretimini yaptıklarını belirterek, özellikle konut müşterilerinin ürünlerini yakından görmek istediklerini bildirdi.

Bu doğrultuda müşterilerinin kendilerine kolay ulaşabilecekleri belirli merkezi lokasyonlarda showroom açma kararı aldıklarını aktaran Durmaz, çalışması devam eden teşhir açıldığında Antalya ve çevre illerdeki müşterilerine ulaşmanın daha kolay olacağını ifade etti.

Durmaz, uzun ömürlü yapı modelinde ürettikleri hızlı kurulumlu konutların son dönemde yoğun ilgi gördüğünü kaydederek, şu bilgileri verdi:

"Prefabrik ve hafif çelik modeliyle hazırladığımız konutlarımıza özellikle hızlı üretim ve kurulum avantajıyla memnun edici bir ilgi var. Ancak müşteri satın alacağı konutu görerek, dokunarak almak istiyor. Bizim marka olarak üretim kalitemiz oldukça iyi seviyede. Antalya, Ankara gibi merkezi şehirlerimizde yeni açacağımız satış noktalarımızla konutlarımızla beraber konteyner ve kabin yapılarımızı da yakından tanıtma imkanı bulacağız."