Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 99. Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi  Seyfettin Azizoğlu’nun başkanlığında Erzincan Valisi  Ali Arslantaş, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve KUDAKA yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Erzurum da gerçekleştirildi.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 99. Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun başkanlığında Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik ve KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen’in katılımı ile Polat Erzurum Resort Otel’de gerçekleştirildi.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun toplantı gündemine ilişkin konuşmasının ardından KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, aylık Ajans faaliyetleri ile ilgili yaptığı bilgilendirme sunumunda; Ajans, iş ve işleyişine ilişkin genel değerlendirmelerde bulunuldu.