Anagold Madencilik Sanayi ve Ticaret AŞ, 27-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da Altıncısı düzenlenen 6. Uluslararası Madencilik, Maden Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri Fuarı’na katıldı. 

 
Fuarın açılışına Maden İşleri Genel Müdür Vekili Sadi Civelekoğlu katılırken, törene Anagold Madencilik adına Ülke Müdürü John Le Roux, Başkan Yardımcısı Ahmet İlker Doğan, Maden Teknik Genel Müdürü James Francıs, Dış İlişkiler Müdürü Melik Zafer Ylıldız, Tedarik Zinciri Direktörü Bülent Yıldırım ve Basın İşleri Kıdemli Uzmanı Halil Yüksel katıldılar.

Önceki senelerde olduğu gibi Maden sektörünün öncülerini bir araya getiren fuarda Anagold Madencilik standı sektörden, üniversitelerden ve halktan büyük ilgi gördü.
Erzincan’ın küçük bir ilçesinde çalışan eleman sayısıyla, üretimiyle, çalışanları sosyal güvenceleriyle iş disiplini ciddiyetiyle, Erzincanlıların gururunu taşıyan Anagold firmasına, İstanbul Tüyap fuarında Erzincanlı Bürokratların, Derneklerin, İş adamlarının yoğun ilgileri vardı. Anagold Standını gezenler böyle bir şirketin Erzincan’ı gururla temsil ettiği için, böyle dev firmaların arasında bir Erzincan Firmasının tüm ekibiyle fuarda olması çok gurur verici olay olarak nitelendirdiler.

Üç günlük fuarda Anagold Madencilik standına dünyanın dört bir tarafından gelmiş makine araç satıcıları, yatırımcılar ziyaret ederek, bilgi alış verişinde bulunurlarken, Madende çalışan teknik ekipte diğer stantları gezerek, en kullanışlı en modern araçlar hakkında teknik bilgiler aldılar.