Dünyanın her yerinde anlaşmalı işyerlerinde yaptığınız alışverişlerinizde bonus kazandıran, biriken bonuslarınızla bedava alışveriş yaptıran Bonus kredi kartlarına hızlı kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Bonus’un her ihtiyaca uygun kampanya ve finansal çözümünün yanında, kredi kartı seçenekleri de bulunuyor. Market alışverişlerinizde hem bonus hem de money biriktiren kredi kartınız Money Bonus ile size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.
 
Aynı anda bonus ve money biriktirebilen Money Bonus, market alışverişlerinizde tüm Bonus üye işyerlerinde Bonus ayrıcalıklarından da yararlanabileceğiniz bir kredi kartı. Yanınızda Money Bonus’u taşırken, Bonus kampanyalarını da kaçırmazsınız.
 
Money Bonus özellikleri
 
Money Bonus, ürüne özel anında indirim veren Türkiye'nin ilk kredi kartı. Money Bonus kredi kartınız ile Migros, Tansaş, 5M Migros ve Macro Center mağazalarında yapacağınız alışverişlerde money kazanabilir, ürünlerde indirim fırsatı yakalayabilirsiniz. Money Bonus aynı zamanda bir Bonus kredi kartı olduğundan market dışındaki alışverişlerinizde de Bonus kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Money Bonus kredi kartınızla Migros mağazalarında Money Club avantajlarından yararlanabilir, Migroskop indirimlerinden, Migros mağazalarındaki kampanyalara dahil olabilirsiniz.
 
Money Bonus’un temassız chip’i sayesinde “dokun ve geç” özelliği bulunuyor. Bu sayede Trink okuyucusu olan tüm noktalarda 50 TL ve altındaki alışverişlerinizde şifre ve bozuk para derdi olmadan alışveriş yapabilirsiniz. Bunun için POS cihazına alışveriş tutarı girildikten sonra kartınızı okuyucuya yaklaştırmanız yeterli. Ödemeniz 1 saniye içinde yapılmış olacaktır.
 
Money Bonus’un geçerli olduğu mağazalardan yapacağınız alışverişlerinizde günün şanslı müşterisi seçilebilir, Money Bonus alışverişiniz size hediye edilebilir. Money’ye özel kampanyaları bonus.com.tr web sitesinden ya da mağaza içindeki duyurulardan takip edebilirsiniz. Money Bonus Card, Platinum ve Gold olmak üzere 3 farklı kart seçeneği bulunan Money Bonus’tan size en uygun olanı seçebilirsiniz.
 
Bonus’un tüm finansal çözümlerinden Money Bonus kredi kartınız ile yararlanabilirsiniz. Money Bonus’u diğer Bonus Card seçeneklerinden ayıran tek özelliği market alışverişlerinde money kazandırması.
 
Bonus kredi kartı Money Bonus ve diğer Bonus Card seçenekleri için bonus.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.