İSTANBUL (AA) - Nişantaşı Üniversitesi ve Crossfit Taxim iş birliğiyle düzenlenen "Uni Battle-En Güçlü Üniversiteli 2018" yarışması, 10-11 Mart'ta gerçekleşecek.

Nişantaşı Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, düzenlediği etkinliklerle üniversite öğrencilerine hareketli bir yaşam alanı sunan Nişantaşı Üniversitesi, yine renkli bir etkinliğe imza atıyor.

Powerlifting ve Strongman gibi yarışmaların özelliklerine sahip, katılımcıların genel güç ve dayanıklılık becerilerini sergileyecekleri "Uni Battle-En Güçlü Üniversiteli 2018" yarışması, 10-11 Mart'ta, Nişantaşı Üniversitesi ve Crossfit Taxim iş birliğiyle Maslak 1453 Neotech Kampüsü'nde gerçekleşecek.

Dünya çapında gittikçe popülerleşen ve yaklaşık 40 bin katılımcısı bulunan Powerlifting sporunu Türkiye’de tanıtmayı ve yaygınlaştırmayı hedefleyen, Türkiye adına uluslararası oyunlara katılım sağlayacak kaliteli sporcuların yetiştirilmesini amaçlayan "Uni-Battle-En Güçlü Üniversiteli 2018", üniversite öğrencilerinin katılıma açık olacak. Yarışmaya bireysel ya da gruplar halinde katılım sağlanabilecek.

Ağırlık kaldırma, ağırlık fırlatma, temel jimnastik hareketleri ve koşu yarışı gibi etapların olacağı ödüllü organizasyon, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu desteği ile Türkiye’de ilk kez düzenlenecek.

"Uni-Battle-En Güçlü Üniversiteli 2018" yarışması, teknoloji ve tanıtım stantlarını, canlı grup ve DJ performanslarını, Youtuber’ları ve birçok sürpriz sanatçıyı da izleyiciler ve sporcular ile buluşturacak.