İSTANBUL (AA) - Türkiye’de bir ilk olan mobilden web’e fotoğraf yükleme uygulaması ile sahibinden.com kullanıcıları, bilgisayarları üzerinde ilan verirken QR kod veya anlık bildirim ile telefonlarındaki fotoğraflarını ilanlarına ekleyebiliyor.

sahibinden.com açıklamasına göre, sahibinden.com’daki tüm kategorilerde kullanılabilen özellik, ilan verirken kullanıcıların daha rahat ve hızlı fotoğraf yüklemesini sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com İş, Servis ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer, kullanıcı dostu uygulamalarına bir yenisini daha eklediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Kullanıcılarımızın beklenti ve talepleri doğrultusunda birçok yeni uygulamayı hayata geçiriyoruz. Mobilden web’e fotoğraf yükleme uygulamamız da bu anlayışımız doğrultusunda geliştirdiğimiz bir hizmet. Kullanıcılarımız, bilgisayarları üzerinden ilan verirken, telefonlarında bulunan fotoğraflarını, QR kod veya anlık bildirim aracılığıyla sahibinden.com uygulamasını kullanarak hızlı ve kolay bir şekilde ilanlarına ekleyebiliyorlar. Kurumsal ve bireysel tüm kullanıcılarımıza açık olan bu hizmetimizin ilan verme alışkanlıklarına da yeni bir boyut getireceğini düşünüyoruz. Önümüzdeki dönemde de geliştireceğimiz yeni ve farklı uygulamalarımızla kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz."