İSTANBUL (AA) - Turkcell Platinum müşterileri arasından 20 bin kişi 31 Aralık Pazar günü D&R'dan dilediği kitabı alabilecek.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, Turkcell Platinum müşterilerine yeni yıla özel bir sürpriz hazırladı. Platinum'un yeni sürpriziyle 31 Aralık Pazar günü, 20 bin kişi D&R'dan dilediği kitabı alabilecek.

Pazar günlerine renk katmayı amaçlayan hediye kitap kampanyasının bir devamı olan kampanyayla, 20 bin Platinum müşterisi 2018'e girerken en anlamlı hediyelerinden birini alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, yeni yıla özel 20 bin hediye kitap kampanyasıyla birlikte müşterilere 2018'in ilk sürprizini yaptıklarını belirterek, "Platinum müşterilerine kendilerini özel hissettirmek ve hayatlarına ayrıcalık katmak için çalışıyoruz. Yeni yılda yeni sürprizlere devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Verilen bilgiye göre, tüm Platinum müşterilerinin katılabileceği kampanyadan faydalanabilmek için 31 Aralık günü, Turkcell Platinum'un cep telefonu uygulamasına girerek şifre almaları yeterli olacak.