İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone, okulların tatile girdiği bu dönemde gençleri sevindirecek yeni bir kampanya başlattı.

Şirket açıklamasına göre telefonunu değiştirmek veya yeni telefon sahibi olmak isteyen Vodafone Freezone'lu gençler, Samsung'un 2017 model Galaxy A3 ve Galaxy A5 telefonlarını esnek tarifelere özel avantajlı ek ödemelerle 24 ay taksitle alabilecek. 3 ay boyunca her ay Instagram, Facebook ve Twitter'da geçerli ek 2GB internet hediyesine de sahip olacak.

Vodafone FreeZone'nun gençlere yönelik bu kampanyasıyla, karne heyecanı ve tatili sevincini bir arada yaşayan gençleri mutlu etmek isteyen aileler de ne hediye alacağım telaşından kurtulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone FreeZone ile gençlere her zaman yeni fırsatlar sunduklarını belirtti.

Aksoy, şunları söyledi:

"Her segmentin beklentisinin farklı olmasından hareketle oluşturduğumuz Vodafone FreeZone markasıyla 26 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlı kampanyalar düzenlemeye devam ediyoruz. Bu dönemde de karne heyecanı ve tatil sevincini bir arada yaşayan gençlerimizi düşünerek yeni bir kampanya başlattık ve onlara bir karne hediyesi de biz verelim istedik. Bu kampanyayla, yeni bir telefon almak isteyen veya mevcut telefonunu değiştirmek isteyen gençlerimizi ve gençlere karne hediyesi almak isteyen ailelerini düşündük. Uygun taksit imkanı ve internet hediyesi ile hem aileleri hem de Freezone'lu gençlerimizi mutlu ettiğimize inanıyoruz. Gençlerimiz 3 ay boyunca bir yandan tatilin keyfini çıkaracak bir yandan da hediye ek 2GB internet ile sosyal medyayı özgürce kullanacak. Vodafone FreeZone ile gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."