Ülke genelinde yaşanan ve Erzincan da vatandaşların sokaklara çıkarak tepkisini ortaya koyduğu demokrasi nöbetine akşam saatlerinde devam edildi.  Erzincanlı on binlerce vatandaşımız darbe teşebbüsüne karşı aralıksız bir şekilde akşam saatlerinde demokrasi nöbetini tutarken gündüzleri ise işlerinin başında bulunuyor.

Erzincan da bulunan önemli işletmelerinden Yonca Market Halitpaşa caddesi üzerinde bulunan  8.şubesini vatandaşların hizmetine açtı. Yapılan açılışa Erzincan Valisi Ali Arslantaş,Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy,İş Adamı Ahmet Tanoğlu çok sayıda kamu kurum müdürü ile vatandaşlar katıldı.

Açılış sırasında bir açıklama yapan Yonca Market Firma yetkilisi Taşkın Yorulmaz yaşanan sürece inat hayatı normalleştirmek için gece demokrasi nöbetinin ardından gündüz saatlerinde işlerimizin başında vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yorulmaz konuşmasının devamında “Bunun için ilk faaliyete geçtiğimiz Halitpaşa caddesindeki yerimizi yeniden açarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ülkemizde birlik ve beraberlik adına yaşananlar sonrası ticarette istikrar sağlanmasının büyük önemi vardır. Biz de bu istikrarı göstermek adına 8 şubemizi vatandaşların hizmetine açtık. Hayırlı olsun” dedi