İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: “İliç hakkında, kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak” İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: “İliç hakkında, kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak”

TOBB - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rüveyda Tanoğlu ve İcra Komitesi, Erzincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki mahkûm kadınları ziyaret ettiler. Bu anlamlı ziyaret, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle gerçekleşti.

Başkan Rüveyda Tanoğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, toplumda unutulan ve görmezden gelinen kadınların hayatlarının önemine vurgu yaptı. Onların topluma dahil edilmesi ve umut ışığı yakmalarına yardımcı olmanın gerekliliğini vurguladı. Hayatın bir sınav olduğunu belirten Tanoğlu, bazılarının kapalı alanlarda, bazılarının ise açık alanlarda bu sınavı verdiğini ifade etti.

Mahkûm kadınlarla iş birliği içinde olup hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirten Tanoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladıklarını ve bu özel günü pasta keserek kutladıklarını dile getirdi. Ayrıca, Erzincan Kdın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdiresi Gamze Çifti’ye teşekkür etti.