Şeyda Nur Sarıoğlu NLP Eğitmeni ve Bilinçaltı Kök Travma Uzmanı,Erzincan NLP Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık Merkezini Açtı.

Şeyda Nur Sarıoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl öğretmenlik yapmış ve 2020'de kişisel gelişim yolculuğuna çıkmıştır. Alternatif psikoloji alanında uzman kişiler ve kurumlar tarafından aldığı eğitimlerle donanarak, NLP (Neuro-Linguistic Programming) üzerine uzmanlaşmış Beşiktaş Plaza 1'de Erzincan NLP Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık merkezini resmi olarak açmıştır.
NLP, insanın içinde olduğu hemen her alandaki kişisel gelişim aracı olup, beyni anlama ve en etkin biçimde kullanma yöntemlerini öğretmektedir. Sarıoğlu, NLP'nin iş hayatından sosyal fobilerin yok edilmesine, kolay ve kalıcı öğrenmeden iletişim becerilerinin geliştirilmesine kadar birçok alanda kullanılabileceğini vurgulamaktadır.

Sarıoğlu'nun sunmuş olduğu hizmetler,NLP ışığında bireylerin kendine olan güvenini kazanmalarını, yeteneklerini ortaya çıkarmalarını ve iç çatışmaları ortadan kaldırarak daha mutlu, daha başarılı ve tatminkâr bir yaşam sürmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. Ayrıca, bilinçaltı alanında aldığı eğitimlerle hastalıkların bilinçaltındaki sebepleri ve çözümlerini keşfetmektedir. Bu çalışmalarla, danışanlara bilinçli farkındalık kazandırarak hastalıklardan duygusal olarak arınmalarına ve daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olmaktadır.
Şeyda Nur Sarıoğlu, Erzincan NLP Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık merkezinde NLP eğitimleri, bireysel danışmanlık hizmetleri ve bilinçaltı çalışmalarıyla kişisel ve kurumsal gelişime destek vermektedir.

Erzincan Nlp Bireysel Ve Kurumsal Danismanlik Merkezini Acildi2