Erzincan otelleri sayesinde gezinizi en kaliteli şekilde devam ettirebilirsiniz. Erzincan Türkiye’nin turistik alanda en çok tercih edilen şehirlerinden biridir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistler, Erzincan’ın tarihi ve doğal güzelliklerini görmek için buraya akın ederler. Erzincan’a gelen turistlerin konaklamaları için birçok oteller bulunur. Bu tellerden bazıları şunlardır.

·         Grand Alemdar Hotel: 2015 yılında Erzincan’da yapılan Grand Alemdar Hotel, 2019 yılında konforlu olarak yenilendi. Erzincan merkezde bulunan Grand Alemdar Hotel, Havalimanına 3.5 km, otogara 310 metre mesafede bulunmaktadır. Modern olarak 51 odası var. Otelin odalarına giriş saat 14.00 ve çıkış saati ise 12.00 olmaktadır. Grand Alemdar Hotel içerisinde Türk Hamamı, Fitness salonu, Kapalı Havuz ve Sauna yer almaktadır. Otel içerisinde bulunan Toplantı Salonunda organizasyon ve görüşmeleri rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

·         Eriza Boutigue Hotel: Erzincan’ın merkezinde bulunan Eriza Boutigue Hotel, kullanışlı ve temiz odalarıyla hizmet vermektedir. 42 oda içerisinde klimalar, özel banyo, duşa kabin, kablolu tv bulunur. Otelde konaklayan misafirlere emanet kasa olanaklarını sunar. Erzincan otelleri her zaman gezilerinize en iyi hizmeti sunar.

İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: “İliç hakkında, kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak” İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: “İliç hakkında, kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak”

Erzincan Sosyal Tesisleri

Erzincan merkezde bulunan Erzincan Sosyal Tesisler, şehir merkezinde olması nedeniyle konuklarına avantajlar sağlar. Otogara yürüme mesafesindedir. Konforlu ve modern olarak döşendiği için misafirlerine hizmet vermektedir. 42 oda ve 150 kişilik kahvaltı salonu ve toplantı salonuyla misafirlerini ağırlamaktadır. Erzincan Sosyal Tesis içerisinde bütün odalarda ücretsiz internet ağı bulunur. Balayı misafirleri de sosyal tesislerde kalabilirler. Erzincan otelleri ile birlikte sosyal tesislerde sizlere hizmet vermeye devam eder.

Editör: Selçuk ÖZDEMİR