Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Zengin, Can Ataklı'ya sert bir şekilde tepki gösterdi.

Elazığlı bir şehit babasına yöneltilen "kimsin sen" sorusuna karşılık, Zengin, Can Ataklı'yı "gazeteci bozuntusu" olarak nitelendirdi ve şehit babasının canını yakanlara karşı konuşma hakkı olduğunu savundu. Zengin, şehit babasının Mehmet Aslan olduğunu belirterek, bu toprakların asıl sahibi olduğunu ve milletin geleceğinin teminatı olduğunu ifade etti.

Zengin ayrıca, Öcalan ve Demirtaş'ın şehit babasının korktuğu kişiler olduğunu ve Türk askerinin özü olduğunu vurguladı. Can Ataklı'nın kim olduğunu sorgulayan Zengin, kendi haddini bilmemesi halinde milletin gereken cevabı vereceğini dile getirdi.

Tarım Müdürlüğü ekipleri, Kemah’ta küpeleme ve aşılama çalışması yaptı Tarım Müdürlüğü ekipleri, Kemah’ta küpeleme ve aşılama çalışması yaptı

Zengin, Can Ataklı'yı ve onun zihniyetini ağır bir şekilde kınadığını belirtti ve şehit yakınlarının konuşma biçimlerinin Ataklıyı ilgilendirmediğini söyledi. Zengin, Ataklı'nın toprakları ve milleti değil, ailelerini ve bölücülüğü düşündüğünü sözlerine ekledi.