Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (Erzincan TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tanoğlu, mesajında Basın mensuplarının toplum için üstlendiği önemli görevlere vurgu yaparak, "Basın mensubu arkadaşlarımız, kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşlarımızla kamu kurumları arasındaki ilişkilerinin geliştirilmesinde yardımcı olmak ve ait olduğu toplumun sosyo-kültürel gelişimine destek olmak gibi birçok görev üstlenmektedir.

Ayrıca, Erzincan'da görev yapan basın çalışanlarının, hem kamu hizmetleriyle ilgili halkı bilgilendirme, hem de haber ve yazılarıyla vatandaşların beklentilerini ilgili yerlere iletim konusunda önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekti.

Gümüşhane - Erzincan Karayolu'nda Korkunç Kaza Gümüşhane - Erzincan Karayolu'nda Korkunç Kaza

Tanoğlu, basın çalışanlarının fedakârca çalıştıklarını ve zor şartlarda haber peşinde koştuklarını vurgulayarak, "Her türlü tehdit ve yıpranmaya açık olan basın mensuplarının çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, toplum olarak hepimizin görevidir." ifadelerini kullandı.

Son olarak, "İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayan, kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın emeklerini takdir ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım" dedi.