Erzincan Üniversitesi Üzümlü Meslek Yüksekokulu ve Güç Türkiye nin birlikte gerçekleştirdiği 2. Kıtalararası Liderlik Zirvesi Üzümlü Belediyesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Zirveye üniversite yönetimi,  iş dünyasının önemli isimleri olan güç Türkiye Genel Direktörü Burcu Kaya, Sabancı Holding EXSA A.S.P.S.E Direktör Polimaks Genel Müdürü Kudret Ünal, Sancaktar Group Genel Müdürü Murat Çeliksoy, Üzümlü Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı. Microsoft Türkiye Genel Başkanı Mustafa Çağan da görüntülü olarak zirveye bağlandı.
Üniversite gençlerini teknik ve sosyal anlamda iş dünyası ile bir araya getiren zirvede Üzümlü Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr Turgut Baydar ve Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu da konuşma yaptı .
Yrd. Doç. Dr Turgut Baydar
Üniversitenin en temel işlerinden biri sosyal ve kültürel etkinliklerle bulunduğu bölgeyi sağlamlaştırmaktır. Yüksekokul olarak biz de bugün böyle bir faaliyet gerçekleştiriyoruz. Sevgili gençler, bulunduğunuz yer, ya da okuduğunuz program ne olursa olsun güçlükleri yenebilirisiniz. Bu güçlükleri yenebilmeniz de sizlere rehberlik edecek Türkiye’nin en tecrübeli insanları bugün aramızdalar.Bu isimler sizlere olumsuzluklarla nasıl savaşacağınızı anlatacaklar. Sizleri yüreklendirecekler, sizlerin ayaklarınız yere daha sağlam basmanıza yardımcı olacaklar. Kendinize güvenip yeterli faaliyeti gösterirseniz siz de birer burcu kara, Murat Çeliksoy, Kudret Ünal olabilirsiniz. Çalışmalarınız ve gayretlerlesiniz sizleri mutlaka hayallerinize ulaştıracaktır.
Prof. Dr. İlyas Çapoğlu
Her gün kendimizi muhakkak yenilememiz gerekiyor. Yeni şeyler keşfetmemiz gerekiyor. Aksi takdirde başarılı olamassınız. Ben hep sizlere şunu öğütlüyorum. Kendinizi küçümsemeyin. Sizler hayatta pek çok zenginliğin, birikimin olduğunu bilin ve bunu açığa çıkartın ve hayata geçirin. Bunun için biz yöneticileri devamlı uyarın ve bizlere talep de bulunun. Bu talepler asla boşa geçmeyecektir. Eminim siz gençler büyük meziyetler, başarılar gerçekleştireceksiniz.  
Geleceğin liderlerini yetiştirmek için herkes, her grup kendine düşeni yapıyor. üniversiteler, iş dünyası kendi alanında daha iyi, daha başarılı olmak için gayret sarfediyor. İşte okulumuz da bu manada meslek hayatınız atıldığınız zaman sizin önünüzü açacak, size kolaylık sağlayacak birkaç önemli noktayı hatırlatacak önemli bir organizasyon gerçekleştiriyor. Bunun için üniversitemize gelip öğrencilerimizle birikimlerini paylaşan iş dünyamızın değerli yöneticilerine ve bu organizasyonu gerçekleştiren okul müdürümüze teşekkürlerimi sunuyor ve saygıyla selamlıyorum.
2. Kıtalararası Liderlik Zirvesinde konuşma yapan güç Türkiye Genel Direktörü Burcu KAYA konuşmasında Güç Türkiye olarak Kıtalararası Liderlik Zirvesinin ikincisini ve Asya etabının ikinci ayağını Üzümlüde yapılmasından, Erzincan Üniversitesinde olmaktan ve tekrar Üzümlüye gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti.
Daha sonra zirvede Sabancı Holding EXSA A.S.P.S.E Direktör Polimaks Genel Müdürü Kudret Ünal, Sancaktar Group Genel Müdürü Murat Çeliksoy üniversite gençlerine kendi şahsi serüvenlerin, ve iş dünyasındaki güncel verileri anlatarak hayata bakış açılarının nasıl olması gerektiği gibi birkaç önemli noktaya değindi.