20. hafta maçında sahasında bu sezon ilk kez yenilen 24 Erzincanspor bu sonuçla beraber 30 puanda kalarak 6.sıradaki yerini korudu.
Karşılaşmanın ilk dakikalarında 24 Erzincanpsor üzerinde baskısını hissettiren Dersimspor golü de erken buldu. Dersimspor 4. dakikada Mustafa Aydoğdu'nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.
Bu dakikadan sonra her iki takım oyuncuları daha dikkatli oynamaya başladı. Ataklar üreten 24 Erzincanspor kalesinde pozisyonlar vermeye başladı. Bunu fırsata çeviren Dersimspor ise 38. dakikada Özkan Yılmaz'ın ayağından bulduğu golle skoru 2-0'a taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
İkinci yarıya ise 24 Erzincanspor fırtına gibi başladı. Üst üste pozisyonlar bulan kırmızı siyahlı ekip bir türlü golü bulamadı.
Tribünlerinde desteğini arkasında iyice hisseden 24 Erzincanspor savunmada açıklar vermesine rağmen rakibine neredeyse pozisyon vermedi. Maçın son anlarında ise tansiyon iyice arttı.
Dersimspor'lu Bedri Evlen 87. dakikada gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Dersimsporlu yardımcı antrenör ise maçın hakemi tarafından tribüne yollandı. 90+2. dakikada Ömer Çetinbaş'ın kırmızı siyahlı ekip adına attığı gol ise 24 Erzincanspor'un puan almasına yetmedi ve sahadan puansız ayrıldı.
24 Erzincanspor aldığı bu mağlubiyetle bu sezon evinde ilk kez mağlup oldu ve 20. hafta sonunda 30 puanla 6. sırada kendisine yer buldu.
Kırmızı siyahlı ekip bu sezon 6 galibiyet, 12 beraberlik alırken, 2 kez de yenildi. Rakip fileleri 18 kez havalandırırken, 11 kez de kendi kalesinde gol gördü.
24 Erzincanspor gelecek hafta Manavgatspor ile deplasmanda karşılaşacak.