30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yılı düzenlenen resmi törenlerle kutlandı. Erzincan’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, sabah 09.30’da belediye binası önündeki Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Garnizon Komutanı ve Kurmay Başkanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, burada Atatürk anıtına çelenk sundular.

Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Törene asker, gazi ve güvenlik güçleri ile vatandaşlar katıldı.
Zafer Bayramı kutlamaları, Valiliğimizde kutlamaların kabulünün ardından Ordu Caddesi’nde düzenlenen programla devam etti. Törene; Vali Süleyman Kahraman, 3.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, askeri ve sivil erkan ile vatandaşlar katıldı.
Protokol üyelerinin halkı selamlamasının ardından geçit töreni yapıldı. Tören sırasında vatandaşlar, muharip gaziler ve askeri coşku ile alkışladı. Törenin ardından Vali Süleyman Kahraman ve beraberindeki protokol mensupları tören alanından Ordu Caddesi boyunca Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyerek halkı selamladılar.