İlköğretim çağındaki çocukların resim sanatına ve güzel sanatlara ilgisini artırmak ve geleceğin ressamlarını yetiştirmek amacıyla 31 yıldır düzenlenmekte olan Pınar resim yarışması bu yıl ;Haydi Hayallerimizi Çizelim temasıyla başlıyor.

Pınar resim yarışmasında bu yılda yüz binlerce ilköğretim öğrencisi hayallerini resimlerle yansıtacak.
 Türkiye’nin lider gıda markası Pınar’ın bu yıl 31.yaşını kutlayan Pınar resim yarışması başlıyor. İlköğretim öğrencilerine resim sanatını sevdirme, yetenekli çocukların kendilerini geliştirmelerine imkan veren, çocukların resimle yaratıcılıklarını sergileyebilmelerini sağlayan resim yarışmasının bu yılki konusu ‘Haydi Hayallerimizi Çizelim’.Yarışmaya katılan çocuklar bu yıl hayallerini tuvallerine taşıyacak. Yarışmada dereceye giren 23 öğrenci 11/15 Haziran tarihleri arasında Ressam Prof.Dr. Hüsamettin Koçan yönetiminde düzenlenecek olan Pınar Sanat Haftası’na katılabilecek. Türkiye’de bütün ilköğretim öğrencilerinin katılımına açık olan Pınar resim yarışmasında jüri değerlendirmesi sonucu seçilecek 23 öğrenciye birer adet diz üstü bilgisayar ile Pınar Sanat Haftası etkinliğine katılma hakkı kazanacak. Ayrıca yarışmaya en fazla resim gönderen 10 okulda 10 adet masa üstü bilgisayar hediye edilecek,bir öğrenciye de yıllık eğitim bursu verilecek.
8.PINAR SANAT HAFTASI 11/15 HAZİRAN’DA DÜZENLENECEK
Pınar sanat haftasında çocuklar resim konusunda profesyonel eğitim alacak.
 Ressam Prof.Dr.Hüsamettin Koçan ve ekibi yönetiminde düzenlenen ve Türkiye’nin yedi coğrafi bölgesinden ilk 3’e giren öğrencilere KKTC ve Almanya’dan birinci seçilen öğrencilerin katılacağı 8.Pınar Sanat Haftası 11/15 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Sanat haftasında öğrenciler Pınar’ın hediyesi olan profesyonel resim malzemelerini kullanma şansı yakalayarak resim sanatına dair geniş bilgi edinebilecek.
  Sanat haftasının atölye çalışmalarına katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verilecek. Pınar Sanat Haftası boyunca öğrenciler, düzenlenen gezilerle şehrin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle tanışa fırsatı yakalayacak. Her okul ve öğrencinin istediği sayıda resim ile katılabileceği yarışmada son başvuru tarihi 22.Nisan 2012.Resimler Yaşar Birleşik Pazarlama Dağıtım Turizm ve Ticaret A.Ş.PK:34775 İstanbul veya Yaşar Birleşik Parlama Dağıtım Turizm ve Ticaret A.Ş. –Yukarı Dudulu Mahalle de Kürkçüler cad. Kanuni sokak no:4 Dudulu-İstanbul adresine gönderebilirler. Yarışmanın sonuçları 28 Mayıs’tan ,itibaren www.pinar.com.tr internet sitesinde yayınlanacak.