Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  İlyas Çapoğlu, Erzincan Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Hastalar ile yakından ilgilenen  Vali Arslantaş ve  Rektör Çapoğlu, kalp rahatsızlığı sonucu hastane de tedavi görmekte olan Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Ender Ceylan isimli öğrencinin de istek ve sorunlarını dinleyerek, kendilerine acil şifalar dilediler.
Hasta ve hasta yakınları ise Erzincan Valisi  Ali Arslantaş ve Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  İlyas Çapoğlu’nun ziyaretlerinden ötürü moral bulduklarını dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler.
Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Fatih Özçiçek’in de hazır bulunduğu ziyarette Erzincan Valisi  Ali Arslantaş ve Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  İlyas Çapoğlu, hasta sayıları ve hastalara verilen hizmetler hakkında kendilerinden bilgi aldı.