Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Mustafa Ayvaz ve sendika yöneticisi Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, Cemiyet Başkanı Recep Demirci ve cemiyet yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre sohbet etti.

Ziyarette, sendika çalışmaları hakkında bilgi veren Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Mustafa Ayvaz, Erzincan’da basın kuruluşlarının birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığını, gazetecilerin gece-gündüz, yaz-kış demeden büyük bir özveri ile çalışarak Erzincan kamuoyunu aydınlattığını söyledi. Mustafa Ayvaz yaptığı açıklamada; “Kar kış demeden, gece gündüz demeden, cefakar ve vefakar bir şekilde çalışan gazeteci arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Biz işçi sorunlarını ve işçilerimizin haklarını savunmak görevini üstlendik. Kendilerine fabrikalarla iş yerlerimizle alakalı bilgiler verdik. Kendileri bizlere çok fazla destek veriyorlar. Bizi basın ve medyaya taşıyorlar. Haklı olduğumuz konularda da sürekli yanımızdalar. Bizlerde bütün gazeteci arkadaşlara çalışma yaşamlarında başarılar diliyoruz. Kazasız belasız görevler diliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ayvaz ekibine sendikal görevlerinde başarılar diledi.