Çeşitli temasları nedeniyle memleketi Erzincan'da bulunan Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte Erzincan’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Erzincan’da Bakanlığa ait tesislerde incelemede bulundu. Bakan Bak,  ilk önce Tartan Atletizm pistinde çalışma yapan sporcular izledi.  Daha sonra Erzincan Bayan Futbol takımının antrenmanını izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Erzincan'da yeni yapılan 3 bin kişi kapasiteli spor salonunda incelemelerde bulundu.

Erzincan Olimpik Yüzme Havuzunu ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, yüzme antrenmanlarını izleyip burada çocuklarla yakından ilgilendi. Erzincan Yıldırım Akbulut Spor salonunu ziyaret eden Bakanı Osman Aşkın Bak, Badminton antrenmanını izleyip, Milli Sporcular ile sohbet etti.

HAVALI TÜFEK İLE ATIŞ YAPTI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, yakın zamanda faaliyete açılacak olan Erzincan Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu’dan bilgi aldı. Sporcu Kamp Eğitim Merkezi içerisinde bulunan Atıcılık salonunu ziyaret ederek sporcuların çalışmalarınız izleyen bak daha sonra Havalı Tüfek ile atış yaptı. Bakan Bak yaptığı atıştan 9,5'luk isabet yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın Erzincan’da spor tesislerine yaptığı ziyarete Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, KYK İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek ve Bakanlık yetkilileri eşlik etti.