Erzincan Valisi  Ali Arslantaş, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Erzincan Baro Başkanı Avukat Adem Aktürk’ü Erzincan Adliye Sarayı’nda ziyaret etti.


Gerçekleştirilen ziyarette Vali Arslantaş'a, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken eşlik etti.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş yaptığı görüşmede birey, hak ve özgürlüklerin savunulmasında, hakların korunmasında ve hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan çaba gösteren; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesi olan avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutlayarak, meslek hayatlarında sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diledi.


Erzincan Baro Başkanı Avukat Adem Aktürk ise toplumda, hukuka, eşitliğe ve adalete duyulan güvenin yüksek olmasında avukatlık mesleğinin önemli bir yeri olduğunu dile getirerek, ziyaretlerinden ötürü Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken’e memnuniyetleri iletti.