Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Binali Yıldırım, çeşitli temas ve açılışlarda bulunmak üzere Erzincan’a geldi.

         Erzincan Hava Limanında düzenlenen karşılama törenine Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İlyas Çapoğlu, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy yetkililer ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

          Karşılamanın ardından Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Sayın Binali Yıldırım, Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve beraberindekiler, Karaman’da vefat eden Erzincanlı polis memuru Yusuf Bircan Demirol’un cenaze törenine katılarak vefat eden polisin yakınlarına baş sağlığı dilediler.

Cenaze töreninin ardından Erzincan Valiliğini ziyaret eden Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Sayın Binali Yıldırım, Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ile görüştü. Gerçekleşen görüşmede konuşan Vali Akdemir, “Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Sayın Binali Yıldırım’ı Erzincan’da görmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade ediyor, şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

 Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Binali Yıldırım ise Erzincan’da bulunmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek Pazar gününe kadar Erzincan’da kalacağını, bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Erzincan’a geldiğini ifade etti.
                                                                 
                                HABERİN VİDEOSUNU İZLE