Bakü, Tiflis, Ceyhan (BTC) Ham Petrol Boru Hattı Şirketi tarafından desteklenen ve Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Çelik’in koordinatörlüğünü yaptığı Erzincan– Gümüşhane Toplumsal Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenecek olan girişimcilik eğitimleri hakkında medya mensuplarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Çırahane Şark Sofrası ve Kültür Evinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Bakü, Tiflis, Ceyhan (BTC) Ham Petrol Boru Hattı Şirketi Erzincan-Gümüşhane Toplumsal Kalkınma Projesi Koordinatörü Prof. Dr. Ayhan Çelik,Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Çankaya ve medya mensupları katıldı.
Girişimcilik eğitimleri için KOSGEB ile işbirliği yaptıklarını ifade eden Çelik, girişimcilik eğitimlerini başarıyla tamamlayanların KOSGEB’in yen girişimci desteğine başvurma hakkı kazanacağını aktardı. Çelik, “Çayırlı, Tercan, Kelkit ve Refahiye ilçelerinde muhtarlarla bir araya gelerek projemizi kendilerine anlattık. Ayrıca kısa bir süre içerisinde yaklaşık 50 köyü ziyaret ederek, köylülere proje hakkında bilgi vereceğiz” dedi.
Çelik, daha sonra medya mensuplarından gelen soruları cevapladı.