Erzincan'da geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Basın Yayın ve Enformasyon Erzincan İl Müdürlüğü görevine atanan Yahya Erzincan'da bulunan Yerel Medya ziyaretlerine devam ediyor. Bu anlamda Basın Yayın ve Enformasyon Erzincan İl Müdürü Yahya Tekin, ziyaretinde 13 Şubat Medya Grubu imtiyaz sahibi Selçuk Özdemir ile görüşerek, görüş alışverişinde bulundu.

Basın Yayın ve Enformasyon Erzincan İl Müdürü Yahya Tekin, ziyaret esnasında Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nce yayınlanan Türkiye 2017 başlıklı andacı ve Tuzağa Düşme başlığıyla yayınlanan Zeytindalı Harekatı’na Karşı Terör Örgütü Mensupları ve Yandaşları Tarafından Sosyal Medyada Yürütülen Dezenformasyon Faaliyetleri, Gazetecinin Çalışma Hayatı Rehberi başlıklarıyla yayınlanan kitapları gazetemize armağan etti. Basın Yayın ve Enformasyon Erzincan İl Müdürü Tekin Erzincan ve bağlı illerde Yerel Medya kuruluşlarına ziyaretlerimiz aralıksız devam edeceğini belirterek " Medya çalışanları olarak biz bir aileyiz" dedi

Nehaber24.com ve Erzincann.com İmtiyaz sahibi Selçuk Özdemir ise ziyaretten dolayı teşekkür ettiğini belirterek çalışmlarında başarılar dilerim" dedi.