Belediye Başkanı Yüksel Çakır Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ildeki gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek uzun uzun sohbet edip çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Güne nedeniyle Belediye Başkanı Yüksel Çakır, ilde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya gelen Başkan Çakır sıkıntılı meslek grupları arasında gazetecilerinde olduğunu ifade ederek “ En çok sıkıntıyla görevini ifa ederken karşılaşan açıkçası kitleler veya temsil kabiliyeti olan kesimleri saydığımızda. Üzülerek ifade ediyorum ama sizlerde bunların arasındasınız. Bizim Belediye gibi, Belediye’de de itfaiye zabıta gibi gecesini gündüzünü birbirine katarlar ama yaptıkları görevin gereği bir kitlenin karşısına geçtiklerinde güzellikler hep bir kenara bırakılır hep menfi olan yanları gün yüzüne çıkarılır. Biz bu açıdan meseleye doğru açıdan bakmak istiyoruz.yürütmüş olduğunuz hizmetin sağlamış olduğu katma değerlerin kurumum olarak ve çalışma arkadaşlarım olarak fazlasıyla farkındayız. Bundan dolayı sizlerle sürekli iletişim halinde olmaya çalışıyoruz. vasıtanızla şehrimiz için düşündüğümüz gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmaları kamu oyuyla hem bilgilendirme anlamında hem onların bilgilenerek onların önerilerini alma adına sürekli canlı tutmaya çalışıyoruz. Bu fırsatı bizlere sürekli veriyorsunuz” diye konuştu.

Gazeteciler adına Doğu Gazetesi sahibi Halil İbrahim Özdemir ise başkan Çakır’a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.