İlk olarak Karayolları 164. Şube Şefliği görevine atanan İrfan Yoğurtçu’yu ziyaret eden Başkan Çakır, Yoğurtçu ile bir süre sohbet etti. Yeni görevinden dolayı kendisini kutlayan Çakır, Karayolları ve Belediyenin birbirleri ile sıkı ilişkiler içerisinde olan iki kurum olduğunu ve bir çok projede uyumlu bir çalışma yapacaklarına olan inancının tam olduğunu ifade etti.

Daha sonra Tek Adımda Hizmet Merkezine geçen Başkan Çakır, burada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yeni Müdürü Ömer Bingöl’ü ziyaret etti. Bingöl’ü de yeni görevinden dolayı kutlayan Çakır, tüm müdürlük çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledi. Sosyal Yardımlaşma Vakfının, hükümet ve devlet politikası olarak son yıllarda büyük önem kazandığına dikkat çeken Çakır, sosyal devlet anlayışının tanımının yeniden yapıldığını ve bu tanım kapsamında vakfın devletin ihtiyaçlıya ve düşküne uzanan eli olduğunu ifade etti.

Daha sonra aynı binada hizmet veren Kadastro Müdürü Ayhan Akkaya’yı ziyaret eden Çakır, Akkaya ile bir süre sohbet ettikten sonra, kendisine yeni görevinde başarılar dileyerek kurumdan ayrıldı.

Son olarak ilimiz Akbank Şubesi Müdürlüğüne atanan Osman Fent’i ziyaret eden Çakır, kendisine görevinde başarılar diledi. Bankacılık sektörü ile işbirliği yapan bir belediyecilik anlayışı içerisinde, belediye tahsilatlarını ATM’ler, banka vezneleri ve internet siteleri üzerinden tahsilat yönünde önemli aşama kaydettiklerini vurgulayan Çakır, tüm bankalarla olduğu gibi Akbank ile de bu çalışmaları yapabileceklerini ifade etti.