Erzincan Barosu Başkanı Av.Adem Aktürk açıklamasında "Eğitim ve öğretim; bireyin tüm yaşamı boyunca gereksinim duyduğu bilgi, beceri, tutum ve davranışların kazandırıldığı, zeka ve yeteneklerinin ortaya çıkarılarak geliştirildiği önemli bir süreçtir.

Millet olarak bizim gelecekte yönümüzü tayin edecek olan, eğitim ve öğretime verdiğimiz ehemmiyet olacaktır.

Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için; çocuk ve gençlerimizin tarih bilincine sahip, özgür düşünen, kendine güvenen, bilim ve teknoloji üretebilen, iletişim kurabilme yeteneği yüksek, milletimizin değerlerine duyarlı, insana önem veren, demokrasinin ve insan haklarının değerini bilen bireyler olarak yarınlara hazırlanması en büyük hedefimizdir.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin donanımlı fertler olarak yetişmesinde en önemli görev, öğretmenlerimizle birlikte ailelerimize düşmektedir.

Değerli öğretmenlerimiz, üstün görev anlayışı ve sorumluluk şuuruyla, bu kutsal görevlerini her zaman olduğu gibi bu yıl da severek yerine getireceklerine dair inancımız tamdır.

Erzincan Barosu olarak; eğitine tam destek vermeye, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin yanında olmaya, çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmeleri için her türlü yardımı yapmaya devam edeceğiz.


‪2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının; sevgili çocuklarımıza, saygıdeğer öğretmenlerimize, değerli velilerimize ve Ülkemize sağlık, mutluluk, başarı getirmesini temenni ediyorum" dedi