Yaz aylarına girdiğimiz havaların sıcaklıklarının kendini göstermesiyle birlikte Erzincan’ın turizm açısından gözde yeri Ekşisu Mesire Alanı’na bu hafta sonu itibariyle seferler başlayacak.

Ekşisu’ya Okulların kapanmasıyla ve yaz aylarının tam anlamıyla başlamasıyla birlikte de hafta boyu seferlerin yapılacağı açıklandı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Erzincan Kent İçi Ulaşım Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak açıklamasında; “Yaz aylarının başlaması münasebetiyle Erzincan Belediyemize ait Ekşisu Mesire Alanı’nda yolcu taşıma işi kumrumuza, kooperatifimize ait olduğu bilinmektedir. Her yaz olduğu gibi bu yazda ilk etapta hafta sonları olmak üzere seferlerimizi başlattık. Okulların tatil olması ve yaz aylarının tam anlamıyla başlamasıyla birlikte hafta içi seferlerimizde başlayacaktır. Seferlerimiz saat 9.45’de başlayıp akşam 7.15’e kadar devam ediyor. Gün içerisinde de çeyrek kala buradan kalkacak, çeyrek geçe de Ekşisu Mesire Alanı’ndan kalkarak Erzincan halkına, hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Bunu da sizlerin vasıtasıyla Erzincanlı hemşerilerimize duyurmak istiyorum “dedi.