Erzincan’ın tanınmış simalarından Emekli Sendika Başkanı Şükrü Aktürk bir süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Erzincan’ın Sosyal ve Kültürel alanlarında gelişimi için çaba sarf eden Aktürk bu gün toprağa verilecek.

Erzincan bir değerini daha kaybetti. Erzincan’ın tanınmış simalarından ve kanaat önderlerinden Emekli Sendika Başkanı Şükrü Aktürk, bir süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek 84 yaşında yaşamını yitirdi.  

Uzun yıllar Sümerbank Bez Fabrikasında Sendika Temsilciliği ve Sendika Başkanlığı görevinde bulunan, görevi süresince önemli hizmetlerde bulunarak, işçi haklarının korunması amacıyla çalışmalar yapan Şükrü Aktürk, Erzincan’ın kanaat önderlerinden ve önemli değerlerinden biriydi.

 Erzincan’ın Sosyal ve Kültürel alanlarda gelişimi için çaba sarf eden, birçok aktiviteye önderlik yaparak Erzincan’ın tüm alanlarda tanıtımı için çaba sarf eden Aktürk’ün ölümü büyük üzüntüyle karşılandı.

Erzincanlı İşadamları Cengiz Aktürk ve Deniz Aktürk ile Adliye emekli personellerinden Sevinç Aktürk’ün  babası olan 1930 Kemah doğumlu Şükrü Aktürk, bu gün Camii Kebir’de ikindi namazından sonra kılınacak Cenaze namazının ardından toprağa verilecek.