Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ın, başkanlığında kamu kurumları yöneticilerinin katılımıyla "2019 yılı Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı" yapıldı.

81 ilde eş zamanlı olarak yapılan "Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu" toplantısı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda daha önceden alınan kararlar, devam eden uygulamalar ve planlanan çalışmalar değerlendirildi. İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri 2018 yılı içerisinde yapılan ve 2019 yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş,2018 yılında kolluk kuvvetlerinin uyuşturucu ile mücadelede sahada çok büyük başarılar elde ettiğini ifade ederek şöyle konuştu:

"2019 yılında uyuşturucu mücadelemiz sonucunda Erzincan ilimizde sıfıra indirilecek çalışmalarımızı hep birlikte icra edeceğiz. Gençlerimizi, çocuklarımızı geleceğimizin teminatı olan fidanlarımızı yavrularımızı bu illete daha bulaşmadan kurtarmaya yönelik çalışmalarımız olacak. Erzincan’da bu mücadelelerde emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.