Memur-Sen binasındaki bayramlaşma merasimine Memur-Sen Erzincan  İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Erzincan  Şube Başkanı Nebi Gül,  Memur-Sen eski İl Temsilcisi Temel Çiçek,  Birlik-Haber-Sen İl Temsilcisi Mustafa Sevilir, Diyanet-Sen Şube Başkanı Zakir Yıldız, Büro-Memur-Sen Şube Başkanı Necdad Yıldırım  Ulaştırma-Memur-Sen İl Temsilcisi Süleyman Karabaş, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Orhan Almacı, Kültür-Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Orhan  ve üyeler katıldı.

                Gül, bayramlaşma törenine katılan üyelere teşekkür ederken, bütün Memur-Sen ailesinin ve İslam aleminin bayramını kutladı.

                Bayramların önemine değinen Gül, "Artık bayramları bayram olarak kutlayamıyoruz. Bayramın ilk günlerinde yine şehit haberleri aldık. Daha acısı bu şehitlerimizi kurtarmaya giden ambulans şoförümüz şehit ediliyor. PKK örgütünün arkasında kimlerin olduğunu biz çok iyi biliyoruz. Biran önce bu terör belasından kurtulmamız gerekiyor. Mescid-i Aksaişgal altında bulunurken ümmet olarak bayram yapmamız mümkün değil. Biz teröre hayır diyoruz. İçinde bulunduğumuz Kurban Bayramı'nın birlik ve beraberlik içinde Türk'ü, Kürt'ü, Çerkez'i, Muhacır'ı, Manav'ı, Laz'ı, Roman'ı, Alevi'si, Sünni'si ile Çanakkale'de olduğu gibi el ele omuz omuza kardeşliğimizi daha da perçinlenerek devam etmesini diliyorum. Ana kucağı ülkemize sahip çıkmak adına, vatanımızda oynanan oyunlara dur demek, ülke bütünlüğünün sağlanması tek vatan, tek millet anlayışı ile Memur Sen ailesi olarak elimizden ne geliyorsa yapmak, boynumuzun borcudur. Bu dileklerle hepinizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum" dedi.