Erzincan Belediyesi tarafından Dörtyol kavşağında bulunan trafik ışıklarındaki uygulama değişikliği yüzlerce aracın kent merkezinde kilitlenmesine neden oldu. Vatandaşlar kilitlenen trafikte isyan bayrağını çekti.

Erzincan Belediyesi ekipleri aldıkları talimat doğrultusunda gün içerisinde Dörtyol kavşağında trafik ışıkların da yapılan uygulama değişikliği nedeniyle sürücüler akşam mesai çıkışında zor anlar yaşadılar. Trafikte seyir halinde bulunan yüzlerce araç Dörtyol kavşağını kitlerken, sürücüler duruma kornalarına basarak tepki gösterdi.

Birçok sürücü yaşananların tam bir rezalet olduğunu ifade ederken Erzincan’ın göbeğinde yarım saattir mahsur kaldıklarını belirttiler. Trafiğin nedensiz yere kilitlendiğini herhangi bir kazanın olmamasına rağmen tıkandığını yetkililerin ise bu duruma duyarsız kaldıklarını ifade ettiler.

Bazı vatandaşlar ise tıkanan trafikte polis memurlarının duruma müdahale etmediklerini ve müdahalede geciktiklerini söyledi. Dörtyol kavşağında kilitlenen trafiğe ise bölgeye sevk edilen çok sayıda polis memurunun olaya müdahalesi ile yaklaşık 1 saatlik çalışmanın sonrası trafik ışıklarının eskiye çevrilmesi ile birlikte normale döndü.