Ankara- Erzincan uçak seferi saatleri 6 Şubat Pazartesi gününden itibaren saat 08.20’da yapılacak. 
Erzincan’dan Ankara’ya yapılan uçak seferleri, AK Parti Milletvekili Serkan Bayram’ın girişimleri neticesinde yeni bir düzenleme getirildi.  Yapılan bu düzenleme ile vatandaşların zaman kaybının önüne geçilirken, yaşanan tarife değişikliği birçok çevre tarafından olumlu karşılandı.
Vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda özellikle Erzincan–Ankara uçak sefer saatlerindeki düzensizlik vatandaşların ciddi zaman kayıplarına neden olurken yapılan yeni düzenleme ile bunun önüne geçildi.

AK parti Erzincan Milletvekili Bayram vatandaşlardan gelen yoğun talepleri dikkate alarak firma yetkilileri ile görüşme yaptığını belirtti.
Özellikle Erzincan-Ankara arasında öğleden sonra gerçekleştirilen uçak seferlerinin vatandaşlarımız için önemli oranda zaman kayıplarına neden olduğunu söyleyen Milletvekili Bayram “Uçak saatlerinin yeniden düzenlenmesi için talepler aldık. Öğleden sonra gerçekleştirilen Erzincan Ankara uçak seferlerinin vatandaşlarımız için ciddi bir zaman kaybı oluşturduğunu gördük. Vatandaşlarımız Ankara’ya vardıklarında mesai saatleri bitmiş oluyor. Bu nedenle işlerini yürütebilmeleri için ertesi günü beklemek mecburiyetinde kalıyor dolaysıyla bir zaman kaybı söz konusu oluyor. Yetkili firmaya vatandaşlardan gelen bu talebi illettik ve konun takipçisi olduk. Olumlu neticeler alarak 6 Şubat 2017 tarihinden itibaren Erzincan Ankara sefer saatlerimiz sabah saatlerine alınması kararlaştırıldı. Alınan bu kararla birlikte vatandaşlarımızın haklı taleplerini yerine getirerek zaman kaybının da önüne geçildi.” dedi
Seferlerin haftada 7 gün yapılacağını söyleyen Milletvekili Bayram, “ 6 Şubat 2017 - 25 Mart 2017 tarihleri arasında haftada yedi gün uçuş gerçekleştirilecek. Ankara’dan kalkış 08.20, Erzincan’a geliş 09.45; Erzincan’dan kalkış 10.05, Ankara’ya varış 11.25 olacak. Son durum uçuşlarımız bu şekilde gerçekleştirilecek” diye konuştu.​