İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı kararnameyle Bilecik, Yozgat ve Erzincan emniyet müdürleri değişti.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Eğitim Dairesi Başkanı 1. sınıf emniyet müdürü Mustafa Çankal ile İkmal ve Bakım Dairesi Başkanı 1. sınıf emniyet müdürü Feridun Taşçı Emniyet Genel Müdür yardımcısı olarak atandı.

Merkeze alınan Bilecik Emniyet Müdürü İbrahim Demirci'nin yerine polis başmüfettişi 1. sınıf emniyet müdürü Emir Gökpınar, merkeze alınan Erzincan Emniyet Müdürü 1. sınıf emniyet müdürü Mehmet Tüzel'in yerine polis başmüfettişi 1. sınıf emniyet müdürü Mustafa Elaman atandı. Kararnameyle merkeze alınan Yozgat Emniyet Müdürü Bekir Akarsu'nun yerine de polis başmüfettişi 1. sınıf emniyet müdürü Hasan Yılmaz getirildi.

Bizlerde 13 Şubat Gazetesi ekibi olarak Erzincan Emniyet Müdürümüz Mehmet Tüzel'e Erzincan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diliyoruz.