İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı kararnameyle Bilecik, Yozgat ve Erzincan emniyet müdürleri değişti.
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Eğitim Dairesi Başkanı 1. sınıf emniyet müdürü Mustafa Çankal ile İkmal ve Bakım Dairesi Başkanı 1. sınıf emniyet müdürü Feridun Taşçı Emniyet Genel Müdür yardımcısı olarak atandı.
Merkeze alınan Bilecik Emniyet Müdürü İbrahim Demirci'nin yerine polis başmüfettişi 1. sınıf emniyet müdürü Emir Gökpınar, merkeze alınan Erzincan Emniyet Müdürü 1. sınıf emniyet müdürü Mehmet Tüzel'in yerine polis başmüfettişi 1. sınıf emniyet müdürü Mustafa Elaman atandı. Kararnameyle merkeze alınan Yozgat Emniyet Müdürü Bekir Akarsu'nun yerine de polis başmüfettişi 1. sınıf emniyet müdürü Hasan Yılmaz getirildi.
Erzincan
Spor
Erzincan Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel Merkeze Atandı
Emniyet Genel Müdürlüğü, üç ilin emniyet müdürünün değiştiğini açıkladı
Yorumlar
Trend Haberler
Erzincan'da Gastronomi Yemek Yarışması Düzenlendi
Erzincan'da Yaz Spor Okulları için kayıtlar 10 Haziran'da başlıyor
Aziz Yıldırım 8 Yıl Sonra Yeniden Başkan Oldu
Erzincan'da yol çizgileri yenileniyor
Binali Yıldırım Erzincan’a Geliyor
Erzincan Üzümlü’de Dalından Çilek Toplama Deneyimi: Vatandaşlar Taze Çileği Bahçeden Alıyor
Erzincan’da Yeni İl Müdürü Ünalan’dan Çocuk Evleri Sitesi’ne İlk Ziyaret
Vali Hamza Aydoğdu’dan İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’a Taziye Ziyareti
Erzincan'da yaz kursları için başvurular 10 Haziran'da başlayacak
Erzincan'da bin 535 kişiye uyuşturucuyla mücadele eğitimi verildi
Next





