Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci “Kadir Gecesi” olması nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Demirci Mesajında;Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi. Kendisine dua eden, günahları bağışlayan yüce Allah bu mübarek gecemizi kutlu kılsın, bütün günahlarımızı affetsin inşallah.
Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere dünyadaki tüm insanlığa, sevgi, saygı ve barışın tesis edildiği bir gün olmasını temenni ediyorum.
Hayır, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran, manevi haz aldığımız Ramazan ayının son günlerine yaklaşmış bulunuyoruz. Tuttuğumuz oruç ve yaptığımız ibadetlerle maneviyatımızın yükseldiği Ramazan Ayını idrak ediyoruz.

Kadir Gecesi Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği kutlu bir gecedir. Müslümanın kurtuluş gecesi olduğu faziletli gecede günahlarımızın bağışlanmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.

Bu Kutlu gecede, sabır hoşgörü ve birbirimizin inançlarına, düşünce ve yaşam tarzına tahammül edeceğimiz, Ramazan Bayramı ile taçlanacak olan bu mübarek ayında Kadir Gecesi hürmetine, tüm insanlık coğrafyasında akan kanı durmasını, bayramda sağlanacak barışla, huzurlu, mutlu bir bayram nasip etmesini yüce Rabbimden diler, millet olarak sevinme ve birbirimizi kucaklama günü olmasını ve hayırlar getirmesini kalpten temenni ediyor saygılarımı sunuyorum."dedi