İl Müdürü olarak ataması yapılan Volkan Burak Mumcu, Araştırmacı kadrosuna ataması yapılan eski İl Müdürü K. Atanur Köseoğlu’ndan görevi teslim addı. Yeni İl Müdürü Mumcu, “Değerli büyüğüm, Müdürüm Atanur Köseoğlu’ndan almış olduğum bayrağı daha ileri taşıyabilmek için büyük çaba sarf edeceğim” dedi.


Son çıkan kanun hükmündeki kararnameyle 81 il Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün genel müdür yardımcıları, daire başkanları, federasyonların genel sekreterleri, il ve ilçe müdürleri araştırmacı kadrolara atandı.


Volkan Burak Mumcu, 6 Mayıs tarihli bakanlık oluruyla il müdürlüğü görevine atandı.

 

Kısa bir açıklama yapan yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mumcu, “Bakanlık oluru ile İl Müdürü olarak görevlendirildim. Erzincan gençliğine, Erzincan sporuna ve Erzincan halkına hizmet edecek olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum. Yıllardır Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak Erzincan’a hizmet eden değerli büyüğüm Atanur Köseoğlu’na vermiş olduğu büyük hizmetlerden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Kendisinden aldığım bayrağı daha üst noktalara taşımak, Erzincan sporunu geliştirmek, Erzincan gençliğine faydalı olmak ve Erzincan halkına hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Tek amacımız Erzincan’a hizmet etmektir” dedi.

 

VOLKAN BURAK MUMCU KİMDİR?

1979 yılında Erzincan’da doğdu. Lise Eğitimini Erzincan Anadolu Lisesinde, Üniversite eğitimini ise Niğde Üniversitesi Aksaray Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde tamamladı. İşletme Bölümünden Yüksek Lisans yaptı.Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Sözleşmeli Spor Uzmanı olarak göreve başladı. 2004-2005 yılları arasında Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Şef Vekili olarak görev yaptı.  2005-2013 yılları arasında Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür Vekili olarak görev yaptı. 2005-2013 yılları arasında GSGM Sponsorluk İl Koordinatörlüğü, 2006-2010 İçişleri Bakanlığı Sokakta Yaşayan ve Dezavantajlı Çocuklar İl Koordinatörlüğü, 2006-2008 Milli Olimpiyat Komitesi  ÜSO  İl Koordinatörlüğü, 2004-2013 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor Temsilciliği, 2002-2013 Okçuluk Federasyonu İl Temsilciliği, 2013  Kış Sezonu Erzincan Ergan Kış Sporları Merkezi Sorumlusu olarak bir çok değişik kademede başarılı çalışmaların altına imza attı. 6 Mayıs 2015 tarihi itibariyle Gençlik ve Spor Bakanlığı oluruyla Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bizlerde 13 Şubat Gazetesi ekibi olarak Burak Mumcu'ya yeni görevinde başarılar dileriz..