Reysaş Taşımacılık ve Lojistik AŞ. tarafından Erzincan’da yapımı devam eden ve bitirilmesi ile birlikte Hilton Oteli tarafında işletmeciliği yapılacak olan otel alanında hummalı çalışma yürütülüyor. Otel yapımını üstlenen yüklenici firma yetkilisi Ergün Odabaş, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek, otelin Mart ayında tamamlanmasının planlandığını vurguladı. Otelin işletmeye başlamasıyla birlikte Hilton Otelinin Doğu Anadolu Bölgesinde Malatya’dan sonra Erzincan’da hizmete açılacağı belirtildi.

122 yatak kapasiteli olacak otelin Mart ayında açılması planlanıyor. Yüklenici firma yetkilisi Ergün Odabaş, Erzincan’daki basın temsilcileri ile bir araya gelerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ergün Odabaş açıklamasından, “Otel Erzincan genelindeki en büyük otellerden birisi olacaktır. 10 bin 500 metre kare sadece kullanım alanı vardır. Ama aslında 14 bine yakın inşaat alanı var. 122 odadan oluşuyor. Bunanla beraber iki tane kral odası, 3 tane süit ve 2 tane de engelli odası var. 5 yıldız otel standardın da yapılıyor ama 4 yıldızlı otel olarak işletilecektir.

Buda Reysaş yetkilisi Durmuş Döven’in direktifleri doğrultusunda biraz. Madem buraya bu kadar yatırım yaptık, buranın en iyisi olması iddiasındalar. Bana göre de Erzincan içinde önemli bir yatırım. Mart ayı içerisinde açılmasını planlıyoruz. Şuanda yatak odalarımızda sadece mobilya montajları kaldı. Kısa sürede bunlarda tamamlanıp hizmete açacağız.” şeklinde açıklamada bulundu.