İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimlerinde güven tazeleyen Meclis Başkanı Ünal Tuygun, parti ayrımı gözetmeksizin, tüm meclis üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde Erzincan’ın en büyük yatırım kuruluşu olan Erzincan İl Özel İdaresi’nin geçtiğimiz yıl 235 milyon TL’lik çalışmalara imza attığını ifade ederek; “Bu yılda araç parkımızla, hizmet ağımızla hedeflerimizi büyüttük” diye konuştu.

Erzincan İl Genel Meclisi’nde gerçekleşen meclis başkanı seçiminde 21 üyenin tamamının oyunu olarak güven tazeleyen Erzincan İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, Vali Süleyman Kahraman, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, CHP İl Başkanı Ayhan Doğan, MHP İl Başkanı Bekir Aksun ve meclis üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu ve genel sekreter yardımcıları ile biraraya geldi. 

Burada bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun,  Erzincan’a hizmet etmek amacıyla siyasi parti ayrımı gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden meclis üyelerine teşekkür etti. Tuygun geçtiğimiz yıl 235 milyon TL’lik bir yatırım yapan  Erzincan İl Özel İdaresi’nin bu yılda araç parkını büyüterek, hizmet kalitesini daha da artıracağını sözlerine ekledi. Tuygun; Bu noktada siyaset üstü düşünerek, bizlere destek olan değerli il siyasi parti temsilcilerimize ve Valimiz Süleyman Kahraman’a teşekkür ediyorum. AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerimizle Erzincan’ın başta kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra ilçe ve köylerimizin tüm sorunlarını çözmek amacıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl yüzde yüze yakın bir başarı gerçekleştirerek 235 milyon TL’lik bir yatırım sağladık. Bu yıl ek kaynaklarımızla ve projelerimizle hedefimizi büyüttük” diye konuştu.

Erzincan İl Genel Meclisi birliktelik örneği sergilediğini ifade eden Vali Süleyman Kahraman, meclis tarafından seçilerek güven tazeleyen Meclis Başkanı Ünal Tuygun ve meclis üyelerine görevlerinde başarılar diledi.