Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır, Erzincan Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Remzi Sarıgöl, 2013 yılında evinde çıkan yangında yaralanan ve uzun zamandır tedavi gören Tuğrul Kasırga’yı tedavisinin ardından evine giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Vali Süleyman Kahraman evinde ziyaret ettiği Tuğrul Kasırga’ya çeşitli oyuncaklar hediye ederek kendisiyle bir süre sohbet etti. 

 Vali Kahraman kendisini ziyarete gelmesine oldukça sevinen küçük Tuğrul, Vali Süleyman Kahraman’a hediyesinden dolayı teşekkür etti. Minik Tuğrul’un aldığı hediyeyi kullanmasına yardımcı olan Vali Kahraman, Kasırga ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek bir süre görüştü. Aile bireyleri ile tek tek görüşenailenin istek ve sorunları hakkında da bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Vali Sayın Süleyman Kahraman, Vali olarak tüm vatandaşların her zaman yanında olduğunu belirterek Ahmet Tuğrul’un yüzünün gülmesine çok sevindiğini dile getirdi.

Erzincan Valisi Kahraman, Tuğrul Kasırga’nın kardeşlerine de hediye vermeyi ihmal etmedi. Ahmet Tuğrul’un Sayın Valimize “top oynayalım” demesi üzerine minik Tuğrul Kasırga’yı kırmayarak evlerinin önünde kendisiyle bir süre top oynayıp eğlenceli dakikalar yaşattı.

Erzincan’ın Halitpaşa Mahallesinde ikamet eden 4,5 yaşındaki Ahmet Tuğrul Kasırga 2013 yılının Şubat ayında evinde eline aldığı çakmakla oynarken perdelerin tutuşmasıyla çıkan yangında evin içinde kalarak vücudunun bir bölümü yanmıştı. Erzincan Valiliği ve Erzincan Diyanet İşleri Başkanlığı İl Müftülüğünün ortaklaşa yardımıyla Ahmet Tuğrul Kasırga tedavi ettirildi.