Erzincan’dan İzmir’e yapılan uçak seferleri yeniden başlıyor. Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda haftanın iki günü İzmir’e direk uçuş yapılacak.
Konu hakkında detaylı bilgi veren ER HÜMA Turizm ve Seyahat Acentesi İşletmecisi Selçuk Alıcı yaptığı açıklamada; “Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın emirleri doğrultusunda direk İzmir seferleri başlatılıyor. 
Haftanın iki günü Çarşamba  ve Cumartesi günleri direk İzmir seferlerinin olacağı müjdesini veren Alıcı 19 Ekim itibariyle Çarşamba  07:00 cumartesi 14:50 de olmak üzere direk İzmir seferleri başlatılacak Erzincan’lı hemşehrilerimize duyuruyoruz hayırlı olsun dedi.
Alıcı, vatandaşların Ankara seferlerinin saatinin geç olmasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını 14:00 hareket saati olan Ankara seferlerinde varış 16:00 oluyor vatandaş geç kalındığı için işlerini tamamlayamıyor ve ertesi güne kalmak zorunda kalıyor yetkililerden  özellikle Ankara seferlerinin kalkış saatinin erkene alınması hususunda da yardımlarını bekliyoruz dedi.
Ankara seyahati sık yaptığını belirten Halil Devraut öncelikle günü birlik seyahatlerinde gidiş ve dönüşlerde sıkıntı yaşadığını belirterek kalkış saatinin erken olması bizler için daha uygun  çünkü erken varınca işimizi tamamlama şansımız oluyor ilgililerden bu konuda yardım bekliyoruz dedi.