Kamu-Sen İl Temsilcisi Emin Turan, görev süresi dolması sebebiyle İl Temsilciği görevini Kemal Kütük’e devir etti. Kamu-Sen İl Temsilcisi Kemal Kütük, görev süresince sendika üyelerinin hakları için mücadele edeceklerini kaydetti.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen devir teslim programına Kamu-Sen İl Temsilcisi Kemal Kütük, bir önceki dönem temsilcisi Emin Turan ve Kamu-Sen’e bağlı sendika şube başkanları katıldı.

Son dönemlerde yaşanan terör olayları sebebiyle ülke olarak büyük üzüntü içerisinde olduklarını söyleyen Kamu-Sen İl Temsilcisi Kemal Kütük, yaşanan terör olaylarının biran evvel sona ermesi temennisinde bulunarak, şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Kamu-Sen İl Temsilciliğini layıkıyla yerine getireceğini ve sendika üyelerinin hakları için mücadele edeceklerini vurguladı. Kemal Kütük açıklamasında; “Biz büyük bir sendikanın mücadelecileriyiz. Bu görevi benden önce yapan birçok arkadaşımız olduğu gibi bugün bayrak taşıma görevi arkadaşlarımızın teveccühü ile bizlere verilmiştir. Bu görevin büyük bir sorumluluk olduğunun bilincindeyim. Bu görevi Allah hakkıyla yerine getirmemizi nasip etsin. Bizlerin kırmızı çizgilerimiz bellidir. Bunu her an dile getiriyoruz. Anayasa’nın ilk 4 maddesi bizim kırmızı çizgilerimizdir. Biz bunlardan asla taviz vermeyeceğiz. Sendikal bu duruşumuz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Benden önce bu görevi layıkıyla yerine getiren bütün arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Görevini Kemal Kütük’e devir eden Emin Turan yaptığı açıklamada, yaşanan terör olaylarını kınadı ve Kütük’e devir aldığı görevi layıkıyla yerine getirme temennisinde bulundu.

Programda son olarak Kamu-Sen İl Temsilciliği görevini yapan Emin Turan’a, yeni temsilci Kemal kütük tarafından hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.