Erzincan Ticaret Ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen iştişare toplantısına NATO Doğu Anadolu Bölge Müdürü Mevlüt Topçu, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Erkan Hatipoğlu, Meclis ve Meslek Komite üyeleri katıldı.


Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Erkan Hatipoğlu toplantıda yaptığı konuşmada; “2017 yılı bizim için hızlı başlayan bir yıl oldu. Bu yıl üretimde ilimize hem ekonomik hem de sosyal alanda katkı sağlamaya yönelik projelere ağırlık verdik. Bununla beraber arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılarda Erzincan için kalıcı neler yapabiliriz soru işaretine cevaplar ararken pek çok yeni fikirler gündeme geldi. Bu fikirleri somutlaştırmak adına gayretle çalışıyoruz.” diye konuştu.


Ardından 2017 yılı başından bugüne onaylanan, onaylanmayı bekleyen, projesi hazır ve fikir aşamasında olan yatırım projeleri, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Vekili Vesile Şule Arslan tarafından katılımcıların bilgisine sunuldu.


Tüm katılımcılara çalışmalarında başarılar dileyen Erzincan Valisi  Ali Arslantaş yaptığı konuşmada, bugüne kadar ilimizin ekonomik ve sosyal kalkınması ile doğru ve isabetli yatırım kararları alınması noktasında birçok toplantılarının yapıldığını belirterek,  artık bu planlanan projelerin uygulamaya geçilmesi gerektiğine dikkat çekerek, bu yönde çalışmaların hızlandırılmasını istedi.