Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 6 Mayıs tarihinde yapılan seçimlerle Esnaf ve Sanatkarları Birliği Başkanlığına seçilen Bedir Limon’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

ESOB Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette bir açıklama yapan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat, “ESOB’un yeni Başkanı Bedir Limon’a başarılar diliyorum. Yaptığımız çalışmalar ve hizmetler açısından ESOB ile kardeş kuruluş gibiyiz. Erzincan TSO olarak amacımız Erzincan esnaf, tüccar ve sanayicisine elimizden gelen en iyi hizmeti vermek ve önlerine çıkan engelleri gücümüz nispetinde bertaraf etmektir. Çalışma felsefemiz olan Birlikte Yöneteceğiz, Birlikte Güçleneceğiz, Biz Birlikte Erzincan’ız sözlerini her zaman her alanda uyguladık, uygulamaya da devam ediyoruz. ESOB ile ortak çalışmalar yaparak birlik ve beraberlik içerisinde çok iyi proje ve çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESOB Başkanı Bedir Limon ise “Ben ve yönetim kurulu üyelerim bu göreve layık olmak için önümüzdeki 4 yıl içerisinde esnaf ve sanatkârımız için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Öncelikli hedefimiz odalarımızın güçlü olmasıdır. Çünkü güçlü odalar demek esnaf ve sanatkârımıza daha kaliteli hizmet ve daha güçlü bir birlik demektir.  Birliğimizin daha güçlü olması için gerçekleştireceğimiz projeler sağlam temellere dayanması esnaf ve sanatkârımızın hakkını aramada ve sesini duyurma daha da başarılı olmamızı sağlayacaktır. Erzincan TSO ile ortak çalışmalar yaparak esnaf, tüccar ve sanayicimize her zaman faydalar sağlayacak çalışmalar içerisinde olacağımızı da özellikle ifade etmek istiyorum” dedi.