Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, Regaip Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Sarak mesajında;
"Millet olarak dinimizde kutsal sayılan Regaip Kandili ile çok müstesna günlere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kandil olarak adlandırılan geceler, ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır.

Toplumsal huzura vesile olan mübarek üç ayların başlangıcı Regaip Kandili mübarek Ramazan ayının da müjdecisidir. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Regaip Kandili'nin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak bir ibadet şuuru içinde toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle esnaf, tüccar, sanayici ve tüm hemşerilerimizin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.